U početak proljetnog dijela sezone krenuli smo s 19 bodova, gol razlikom 29/34 i s 10. mjestom na tablici. Ekipu vodi i trenira Đuro Kolonić iz Trnovca te se mu zahvaljujemo na njegovom doprinosu kao i svim igračima. Cijela sezona nije bila uspješna kako smo mi to priželjkivali te smo se i do sada zadržali na 10. mjestu na tablici. Za iduću sezonu planiramo osvježiti ekipu s par novih lica te se nadamo boljem plasmanu, a možda čak i borbi za plasman u viši rang natjecanja. U klubu djeluju i dva mlađa uzrasta, juniori i pioniri koje vodi Marko Ružić uz pomoć Martina Jelenića. Juniori su završili sezonu na 2. mjestu s 32 osvojena boda iz 14 odigranih utakmica, dok su pioniri također na 2. mjestu s 43 osvojena boda iz 18 utakmica. Jako nam je drago vidjeti da su mlađi uzrasti uspjeli postići tako dobre rezultate te pozivamo svu zainteresiranu djecu da se nam priključe u idućoj sezoni.

24. siječnja 2015. održana je redovna godišnja skupština na kojoj je odabrana nova uprava nogometnog kluba Croatia s predsjednikom Marijanom Krčmarom na čelu. Ovim putem zahvaljujemo se sada već bivšem predsjedniku, Alenu Ružiću, na njegovom predanom radu u proteklom mandatu. U 2. mjesecu održali smo turnir u beli na kojem je sudjelovalo 16 parova. Zahvaljujemo se svim sudionicima turnira te sponzorima koji su nam osigurali vrijedne nagrade za pobjednike. U pripremi je organizacija više turnira te se nadamo još većem odazivu.

NK Croatia ovog ljeta ima u planu održati 3 turnira. Prvi turnir je međunarodnog karaktera i održat će se 27. lipnja 2015. gdje će nam u goste doći ekipe FC Tandern iz Njemačke, SC Blustavia Solothurm iz Švicarske te NK Mladost iz Šemovca. Drugi po redu turnir je tradicionalni malonogometni turnir „Po vulicama“ koji će se održati 4. i 5. srpnja 2015. godine. Pozivamo sve simpatizere kluba, a i sve ostale da nam se pridruže na ovom tradicionalnom turniru. Treći turnir je međuopćinski turnir na kojem će sudjelovati ekipe NK Spartak iz Male Subotice, NK Dinamo iz Palovca, NK Budućnost iz Podbresta te NK Croatia kao domaćin. Turnir će se održati 25. i 26. srpnja 2015. Na samom kraju zahvaljujemo se Općini Orehovica na dobroj suradnji i podršci koju nam je pružila u dosadašnjem radu te se nadamo još boljoj daljnjoj suradnji. Također se zahvaljujemo svim našim sponzorima koji su nam pomagali u dosadašnjem radu. Veliko hvala i našim navijačima i simpatizerima koji nas prate na našim utakmicama i pozivamo ih ovim putem da nas i dalje prate i bodre na terenu i u sljedećim sezonama.