Nakon uspješno završene polusezone, u kojoj se završilo na drugom mjestu II. Međimurske lige skupine A, NK Croatia krenuo je u pripreme za proljetni dio sezone 1. ožujka. U klub se vratilo nekoliko odličnih domaćih dečki, što je popravilo stanje igračkog kadra, kako u smislu kvantitete, tako i u smislu kvalitete. U pripremnom dijelu odigralo se 8 pripremnih utakmica. Treniralo se 3 puta tjedno. Učinak rada vidljiv je i na tablici. Naime, pet kola prije kraja prvenstva NK Croatia drži prvo mjesto u poretku s tri boda prednosti ispred drugoplasiranoga. Nadamo se kako će to mjesto zadržati i nakon zadnjega kola. Pozivamo sve simpatizere kluba da nas dođu podržati u toj borbi za prvo mjesto te da, nadamo se, zajedno proslavimo ulazak u viši rang natjecanja.

Što se tiče ostalih aktivnosti, 20. veljače održali smo turnir u kartaškoj igri beli. Prijavilo se 11 parova koji su bili podijeljeni u dvije skupine. Nakon razigravanja u skupinama slijedila su polufinala i finale. Turnir su osvojili Marijan Krčmar i Marko Ružić. Sve je proteklo u ugodnom druženju te se ovim putem zahvaljujemo svim sudionicima i navijačima. Sljedeći susret zakazujemo za zimu 2016. godine. Dođite i ugodno se zabavite.

U proljeće se pristupilo sječi drveća oko igrališta. Kroz godinu, naročito u jesen, na terenu je bilo puno napadalog lišća, što je otežavalo rad, kako momčadi, tako i oružara pa se odlučilo, u dogovoru s Općinom Orehovica, sječi drveće. Umjesto posječenog drveća posadit će se novo bilje kako bi prostor oko igrališta bio lijepo uređen. Također, uredio se i prostor oko parkirališta na igralištu NK Croatia tako što su se posjekla drva maline čiji su plodovi ostavljali mrlje na vozilima koja su bila parkirana na tom parkiralištu. Sječa i tog drveća bila je u dogovoru s Općinom Orehovica. Tijekom zime i proljeća uređivao se i novi pomoćni teren. To puno znači s obzirom da se većinom treniralo na njemu te se tako čuvalo stanje glavnog terena za igru. Za pomoćni teren nabavljeni su novi golovi čija će instalacija uslijediti ljeti.

Nadalje, nakon završetka sezone planira se posjet Njemačkoj. Naime, pozvani smo na turnir koji će se održati u mjestu Tandern, nedaleko Munchena. Posjet Njemačkoj zakazan je za 23. srpnja. Veselimo se tom posjetu, pošto se, kad se zadnji put održao turnir u Orehovici, steklo puno prijateljstava s ljudima izvan Lijepe Naše. 

Prije početka nove sezone održat će se velikonogometni turnir na koji će se pokušati dovesti čim kvalitetnije ekipe. Naravno, krajem lipnja ili početkom srpnja organizirat će se i tradicionalni malonogometni turnir "Med vulicama" pa već sad pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže u toj manifestaciji nogometa koja uvijek ima i ''treća'' poluvremena, tj. druženja uz dobro društvo, jelo i piće.

Klub provodi politiku igranja domaćih dečki koji ne primaju nikakvu naknadu za igranje u istom, što je rijetkost u današnjem svijetu nogometa. Zato molimo sve navijače, simpatizere i mještane Orehovice da dođu podržati te revoske dečke koji se trude da se ime Orehovica nadaleko čuje. 

Na kraju, NK Croatia zahvaljuje se svim navijačima, simpatizerima i dobročiniteljima na njihovoj podršci, sponzorstvu ili bilo kojoj vrsti dobrog djela tijekom godine kako bi klub mogao normalno funkcionirati. Nadamo se kako će ta suradnja trajati i u budućnosti.